Ondersteuning voor subsidies

De WaterInnovator ondersteunt het MKB dat nieuwe innovaties wilt realiseren. Een manier om innovaties te versnellen is d.m.v. de MKB-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). Een van de onderdelen in deze regeling is het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie waarbij de technische en economische risico’s in kaart worden gebracht. De WaterInnovator versneld uw haalbaarheidsstudie.

Vanuit de WaterInnovator bieden we technische expertise voor watertech in de glastuinbouw. Wij brengen u in contact met specialisten in de glastuinbouw. Denk hierbij aan onderwerpen zoals hygiëne, waterkwaliteit, waterkwantiteit en techniek. Daarnaast bieden we ondersteuning bij de economische haalbaarheidsstudie. Zo brengen we u in contact met potentiële klanten zodat u snel een goed beeld krijgt van de kansen in de markt.  

Naast de inhoudelijke expertise kunnen we ook assisteren in het schrijven van een voorstel. We kijken met u mee om het voorstel te fine-tunen voor indiening. 

 

Daarnaast biedt de WaterInnovator kansen voor een vervolgtraject. Aan de hand van de haalbaarheidsstudie helpen we u graag met de verdere ontwikkeling van uw product of service. Denk hierbij aan prototyping of het uitvoeren van testen. 

Heeft u interesse? Voor de MIT Haalbaarheid 2020 dient u in te dienen voor 7 april 2020? Stuur op tijd een email naar innovatie@waterinnovator.nl